Dags att kolla adventsbelysningen

Snart är det första advent. Till dess är det ju bra att kolla över sin adventsbelysning. Ofta kan det ju vara en eller flera lampor i staken som man kan behöva byta ut, då de gått sönder när de varit undanstoppade. Jag kollar alltid i god tid innan första advent, för jag vill att allt ska gå att ta fram till just den söndagen. Eller jag brukar städa och sedan pynta lördagen innan. Då är det viktigt att allt fungerar. Jag älskar att pynta, inför advent, men även sedan inför julen. Jag ska köpa en del nytt i år tänkte jag. Jag lyckades ju vinna lite sist då jag spelade på testa Jackpotcity. Så tänkte att då kan jag med gott samvete lägga lite pengar på inredning och julpynt.

Ser fram emot julen

Julen är nog den högtid som jag gillar allra bäst. Dels för att man kan pynta en massa, men även för att det är en tid man samlar hela familjen och umgås. Sedan är det inte fel heller med all den goda maten och så julgodis så klart. Jag brukar göra julgodis på egen hand, knäck, kola, ischoklad, rocky road och tryfflar. Tycker det är kul att stå med sådana saker i köket. Borde göra det oftare, men det blir mer vanligt att jag gör det runt julen. I år så ska vi fira hemma hos mig. Alla släktingar ska komma hit på julafton. Det ser jag fram emot.

25 nov 2019

Tjo!

Kul att ni har hittat till min blogg!

Jag är en 26-årig grabb från Västerbottens inland. Här på bloggen kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv, men kanske framförallt om inredning för jag har nyligen köpt ett hus som är redo att börja inredas. Exempelvis tips på att göra om i köket, badrummet och vad man ska tänka på inför husköpet. Jag hoppas att ni kommer vilja hänga på. Kom igen, det blir kul!

 

Facebook