DIY

Har ni hört talas om uttrycket DIY? Något som är väldigt inne just nu är att göra egna saker, istället för att köpa nya, och det är just detta DIY betyder. Det står för do it yourself. Detta är något som jag själv tycker är väldigt roligt och som jag faktiskt håller på en del med. 

Nu tänkte jag tipsa om vad jag gjorde i helgen. Jag började nämligen bygga en egen sänggavel, men i en lite annorlunda variant. Pappa hade två gamla lastpallar som bara låg hemma hos honom och skräpade, så jag tog tillvara på dom och snickrade ihop dom till en sänggavel. Den är inte riktigt helt färdig än, men just nu ser den ut såhär:

 /1209680_642800949183984_161753334_n.jpg

Såhär gjorde jag:

Slipa lastpallarna (gärna med en slipmaskin)

Måla dem i valfri färg, eventuellt olja om du vill behålla träfärgen. Detta var det som tog allra mest tid. Det var väldigt pilligt att måla in i mellan alla olika brädor, men det blev riktigt snyggt när det är klart.

Skruva ihop båda lastpallarna så de blir till en.

Sen är det klart! Lycka till!

 

1 jan 2016

Tjo!

Kul att ni har hittat till min blogg!

Jag är en 26-årig grabb från Västerbottens inland. Här på bloggen kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv, men kanske framförallt om inredning för jag har nyligen köpt ett hus som är redo att börja inredas. Exempelvis tips på att göra om i köket, badrummet och vad man ska tänka på inför husköpet. Jag hoppas att ni kommer vilja hänga på. Kom igen, det blir kul!

 

Facebook