Inred med posters

19 dec 2015

Något jag verkligen har fastnat för på senare tiden är posters. Det gör sjukt mycket för ett rum när man får upp lite tavlor på väggarna. Jag såg att Desenio har sjukt snygga posters just nu. Om du vill ha en hel tavelvägg har de dessutom de perfekta tipsen på hur du kan sätta upp tavlorna för att få en så snygg vägg som möjligt.

Genom att ha tavlor på väggarna kan du dessutom få in lite färg i rummet på ett snyggt sätt! Det absolut snyggaste tycker jag är när man har en röd tråd mellan alla rummets tavlor.

Om du inte vill spika upp tavlorna direkt på väggen kan man alltid sätta upp en tavellist där man ställer tavlorna.

Detta är en inredningsdetalj som blir allt vanligare i hemmen, men även på hotell och kontor. Ett företag som var tidiga med denna typ av inredning är dpj.se som säljer kontorsinredning och kontorsmöbler på nätet. De är ett inovativt och modernt företag inom kontrosinrednings branschen och som sagt säljer schyssta kontorsmöbler. Vad vill jag då ha sagt med detta? Jo, jag vill bara skriva om det företaget som jag vet var tidiga med detta. Att få ut något så trendigt på kontor så pass tidigt är imponderande.

Tillbaka