Köpa ny soffa

Varför ska det vara så svårt att hitta en soffa som är både snygg och praktisk?

Nu när flytten börjar närma sig så måste jag verkligen köpa en soffa, gärna innan jag flyttar så det är färdigt när jag väl får tillgång till huset.

Problemet är att jag vill ha en som är både snygg och bekväm. Den behöver inte vara jättestor, kanske typ till tre personer som kan sitta skönt. Jag tror att jag har hittat två modeller som jag kan tänka mig, men jag håller på och velar lite mellan två stycken.

Helst av allt vill jag egentligen ha iaf en divan där man kan slänga ut benen. Men jag vill egentligen hellre ha den soffan som är utan divan, så jag funderar på att köpa till en fotpall eller något istället. Jag ska fundera lite till, men jag tror iaf att det blir en ljusgrå!

 

/images-1.jpeg

 

/grey-sofa-set-mason-sectional-fascinating-furniture-for-living-in-sectional-designs.jpg

8 mar 2016

Tjo!

Kul att ni har hittat till min blogg!

Jag är en 26-årig grabb från Västerbottens inland. Här på bloggen kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv, men kanske framförallt om inredning för jag har nyligen köpt ett hus som är redo att börja inredas. Exempelvis tips på att göra om i köket, badrummet och vad man ska tänka på inför husköpet. Jag hoppas att ni kommer vilja hänga på. Kom igen, det blir kul!

 

Facebook