Lunch i Göteborg

Igår var jag ute och åt lunch på Bryggeriet i Göteborg. Det är en populär restaurang som serverar lunch i Göteborg. Den ligger fakitskt mitt på Avenyn, så det var väldigt smidigt att ta sig dit. Trots att det är en väldigt populär restaurang bland polarna, så har jag faktiskt aldrig varit där tidigare. Jag tycker om att testa något nytt, speciellt när det kommer till restauranger. Tydligen har de alltid dagens lunch, något som jag har missat helt och hållet..

Jag var där tillsammans med en kompis som varit på besök i Göteborg den här veckan. Det var faktiskt den perfekta restaurangen för två grabbar att gå och äta lunch på i Göteborg, så jag förstår varför polarna brukar gå dit. 

Det jag gillade med Bryggeriets lunch var att dem hade flera olika rätter. Jag tror att det var tre eller fyra rätter totalt, det var iallafall en kötträtt, en fiskrätt och en vegetarisk rätt. Med andra ord så fanns det något som både jag och min polare kunde tycka om. Sen måste jag säga att det är väldigt smidigt med lunchbufféer, för det går snabbt att få maten - perfekt för två hungriga killar alltså. Därför vill jag passa på att rekommendera er att gå till Bryggeriet om ni vill äta god lunch i Göteborg!

 

1 dec 2017

Tjo!

Kul att ni har hittat till min blogg!

Jag är en 26-årig grabb från Västerbottens inland. Här på bloggen kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv, men kanske framförallt om inredning för jag har nyligen köpt ett hus som är redo att börja inredas. Exempelvis tips på att göra om i köket, badrummet och vad man ska tänka på inför husköpet. Jag hoppas att ni kommer vilja hänga på. Kom igen, det blir kul!

 

Facebook