Mer personligt hemma

Känner du igen dig i att ditt hem är opersonligt? Du kanske inte trivs där? Här är några tips för att få ditt hem att bli mer personligt.

1. Köp bara saker som du verkligen vill ha. Du kan ha en tumregel som säger att du aldrig ska köpa något för att du känner att du måste. Tänk igenom dina köp noga.

2. Trivs du inte med kaklet i badrummet eller köket? Då är mitt bästa och billigaste tips, kakeldekor! Kakeldekor är klisterlappar som man kan klistra upp direkt på kaklet, som är lätta att ta bort och dessutom lämnar dekoren inga fläckar. Det finns i massvis av olika färger och mönster. Eller så gör du om och fixar med nytt kökskakel som du akn läsa mer om i mitt köksinlägg.

3. Var noga med detaljerna. För att ditt hem ska kännas mer hemtrevligt kan du lätt skapa en sådan känsla genom att piffa upp med små detaljer, som lämnar avtryck.

14 dec 2015

Tjo!

Kul att ni har hittat till min blogg!

Jag är en 26-årig grabb från Västerbottens inland. Här på bloggen kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv, men kanske framförallt om inredning för jag har nyligen köpt ett hus som är redo att börja inredas. Exempelvis tips på att göra om i köket, badrummet och vad man ska tänka på inför husköpet. Jag hoppas att ni kommer vilja hänga på. Kom igen, det blir kul!

 

Facebook