När man köper ett hus

Nu när jag är på husjakt och letar efter det perfekta huset, tänkte jag att jag skulle passa på att skriva några saker som kan vara bra att tänka på när man ska köpa hus.

Att köpa hus är ett stort projekt och en ordentlig investering. Det är i princip omöjligt att få tag på ett perfekt hus, men det finns vissa skavanker som är värre än andra. Min pappa säger alltid att det första man ska titta på, är om det växer träd för nära husgrunden, eftersom de förstör isoleringen. Fuktskador är också något som man bör akta sig för eftersom de ofta är större än vad som syns på ytan. Har man småbarn kan det vara bra att ha en planlösning som tillåter att inte springa upp och ner för trappor.

Dock är det viktigaste att man känner sig som hemma i huset, och det är något som jag tycker att man känner från början. Antingen förälskar man sig, eller inte. Och även om ögonen är bra för att avgöra ett husköp, är magkänslan alltid bäst!

Kom över denna artikel som jag tyckte hade riktigt bra tips om vad man ska tänka på när man ska köpa hus. Sen har ju Hemnet en riktigt bra guide om de 7 viktigaste sakerna att tänka på inför ett husköp.

28 jan 2016

Tjo!

Kul att ni har hittat till min blogg!

Jag är en 26-årig grabb från Västerbottens inland. Här på bloggen kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv, men kanske framförallt om inredning för jag har nyligen köpt ett hus som är redo att börja inredas. Exempelvis tips på att göra om i köket, badrummet och vad man ska tänka på inför husköpet. Jag hoppas att ni kommer vilja hänga på. Kom igen, det blir kul!

 

Facebook