Rätt belysning är viktigt

När man ska inreda hemma, så är en viktig sak belysningen. Jag läste en bra artikel på nätet om just detta att det är av största vikt att det är rätt sorts ljus man får. Många gånger köper man bara en snygg lampa, och tänker inte så mycket på vad det är för slags ljus den avger. Man bör redan i förväg bestämma vad det är för ljus man behöver. Jag brukar handla lampor på nätet. Där brukar jag även testa nya casinon. Jag läste förresten även att många svenskar tänker alldeles för traditionellt när det kommer till lampor. Det är inte ovanligt att man hänger en taklampa i taket, för det är så man alltid gjort. Dock kan det göra att man blir bländad och så får man mörka väggar.

Använd lamporna på rätt sätt

Det man ska göra när man köper lampor är att tänka åt andra hållet så att säga. Man ska bestämma var man vill ha dem och sedan anpassa köpet efter rummet och behovet. Om man har flera ljuspunkter i ett rum så blir det mer levande. Ju större rum man har desto fler lampor bör man satsa på. Det är inte fel att kombinera olika sorters lampor. Det är inte fel att ha bordslampor, med vägglampor, golvlampor och spotlights. Punktbelysning är viktig med. Sedan har alla rum olika behov när det kommer till ljus och belysning.

13 aug 2018

Tjo!

Kul att ni har hittat till min blogg!

Jag är en 26-årig grabb från Västerbottens inland. Här på bloggen kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv, men kanske framförallt om inredning för jag har nyligen köpt ett hus som är redo att börja inredas. Exempelvis tips på att göra om i köket, badrummet och vad man ska tänka på inför husköpet. Jag hoppas att ni kommer vilja hänga på. Kom igen, det blir kul!

 

Facebook