Renovera garaget

I dagsläget finns det ett garage bredvid huset, men det är liksom stora delar av huset, väldigt slitet. Jag var hos Garageport experten idag och kollade på deras utbud av garageportar. De hade flera olika modeller som alla verkade bra. Jag får fundera lite till och så får jag ta med mig pappa nästa gång, så får han hjälpa mig att välja vilken modell jag ska köpa.

Egentligen är det nog inte så mycket som behöver fixas med garaget. Jag tror att det räcker med lite ny färg på väggarna och en ny garageport, så kommer hela garaget att vara som nytt sen! Sen tänkte jag även sätta upp lite mysig belysning på väggarna som tänds automatiskt när man kör in på uppfarten.

1 mar 2016

Tjo!

Kul att ni har hittat till min blogg!

Jag är en 26-årig grabb från Västerbottens inland. Här på bloggen kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv, men kanske framförallt om inredning för jag har nyligen köpt ett hus som är redo att börja inredas. Exempelvis tips på att göra om i köket, badrummet och vad man ska tänka på inför husköpet. Jag hoppas att ni kommer vilja hänga på. Kom igen, det blir kul!

 

Facebook