Renoveringstips

Tänkte dela med mig av lite renoveringstips., eftersom jag ändå hållt på en del med renovering så har jag lärt mig en hel del faktiskt.

1. Planera renoveringen

Börja alltid med att göra en nogrann planering av er renovering! Det är viktigt att man har en plan redan innan man börjar för tro mig, annars kommer det snart att bli kaos. Ju mer du bestämmer och planerar innan, desto bättre kommer renoveringen att bli.

2. Ta ett rum i taget

Börja alltid med ett rum åt gången, ta aldrig flera rum på samma gång för då kommer det att bli kaos! Att renovera kan redan göra att man lever i kaos, så därför är det bra om man kan försöka ha ett organiserat kaos som jag brukar säga.

3. Rensa ur rummet

Rensa bort allt onödigt först, så du kan komma fram ordentligt och komma åt alla delar i det rummet som ska renoveras. Kanske har du ett annat rum som inte används just nu, eller så ställer du bara det utanför så länge! Bara det kommer bort ur rummet som ska renoveras :)

4. Börja renovera!

Nu är det bara det roligaste kvar, att börja renovera! Om du följt alla mina tips ska du se att din renovering kommer att bli kontrollerad och rolig snarare än jobbig! :)

 

Det är ju en perfekt tid för renovering nu när det är höst och alla myskvällar börjar smyga sig på, då kan man ju renovera istället! 

1 sep 2017

Tjo!

Kul att ni har hittat till min blogg!

Jag är en 26-årig grabb från Västerbottens inland. Här på bloggen kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv, men kanske framförallt om inredning för jag har nyligen köpt ett hus som är redo att börja inredas. Exempelvis tips på att göra om i köket, badrummet och vad man ska tänka på inför husköpet. Jag hoppas att ni kommer vilja hänga på. Kom igen, det blir kul!

 

Facebook