Senaste projektet: Inredning

Hej allihop!

Jag har återigen vaknat till liv efter en väldigt speciell vår i och med coronapandemin. Jag hoppas ni alla mår bra där ute!

Sommaren är här och jag tänkte skriva av mig lite om mitt senaste projekt som har handlat om inredning. Både in- och utvändigt där jag bland annat inrett uteplats samt påbörjat kök med fokus på belysning och matgrupper.

Köpa belysning

Högt fokus har riktats mot belysningen under mitt senaste inredningsprojekt – både för kök och uteplats.

Rätt belysning i köket är A och O för en hemtrevlig känsla och möjligheten att anordna massvis av mysiga middagsbjudningar.

Och vad passar inte bättre än att sätta upp utomhusbelysning för att maximera och förlänga de härliga sommarkvällarna?

Har du, precis som jag, tröttnat på att gå i stora varuhus för att kika på belysning? Låt mig då tipsa dig om DPJ.se som är ett måste när det kommer till att inreda med belysning i alla tänkbara rum och platser. Här hittar du all tänkbar belysning som är både stående, väggfast och hängande. Här finns allt för alla smaker. De har allt från modern och klassisk utomhusbelysning till snygga designerlampor i alla olika prisklasser.

Köpa matgrupp

Att köpa matgrupp är inte det enklaste beslutet då det finns så enormt mycket fint där ute på nätet. Att mitt projekt bestod av att köpa hela TVÅ matgrupper, ett till köket och ett till uteplatsen, gjorde inte saken enklare.

Jag landade dock i en fantastisk matgrupp från Mio till köket och vad gäller uteplatsen så klickade jag hem en matgrupp från Chilli.se. Superenkelt och smidigt och jag slipper springa runt och kånka på stora lådor och förpackningar då matgrupperna levererades rätt hem till dörren.

Är nu supernöjd med vad jag åstadkommit vad gäller inredningsprojektet det senaste

14 jul 2020

Tjo!

Kul att ni har hittat till min blogg!

Jag är en 26-årig grabb från Västerbottens inland. Här på bloggen kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv, men kanske framförallt om inredning för jag har nyligen köpt ett hus som är redo att börja inredas. Exempelvis tips på att göra om i köket, badrummet och vad man ska tänka på inför husköpet. Jag hoppas att ni kommer vilja hänga på. Kom igen, det blir kul!

 

Facebook