Sprid ljus i hemmet

Jag har varit på jakt efter en ny lampa länge nu. För ett år sedan gick min gamla kökslampa sönder, och sedan dess har jag inte kommit mig för att köpa en ny. Men nu ska det ske. Så vad man ska tänka på när man köper lampor? 

Först och främst är en lampa en ljuskälla. Det finns olika typer av ljus, och jag har alltid gillat gult ljus bäst. Det är även värt det att leta efter energisnåla lampor så kallade LED-glödlampor. Eftersom de både sparar energi (och därmed pengar) och även varar länge. Dessutom är det bra att fundera över vad lampan ska fylla för funktion, om ljuset ska vara starkt och riktat eller om det är mysbelysning som man vill ha. 

Men för mig är lampor också en del av inredningen i hemmet. Titta på den övriga inredningen och försöka lyfta fram stilen med lampan. Varje hem har många rum och varje rum har sin stil och sina lampor. 

3 jan 2016

Tjo!

Kul att ni har hittat till min blogg!

Jag är en 26-årig grabb från Västerbottens inland. Här på bloggen kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv, men kanske framförallt om inredning för jag har nyligen köpt ett hus som är redo att börja inredas. Exempelvis tips på att göra om i köket, badrummet och vad man ska tänka på inför husköpet. Jag hoppas att ni kommer vilja hänga på. Kom igen, det blir kul!

 

Facebook