Vikten av att spara pengar

De allra flesta är medvetna om att det är viktigt att spara pengar. Dock är det inte alla som ser till att göra det. Dock kan det vara bra att varje månad lägga undan en slant, gärna på två olika sparande. Sen kan en viss summa även läggas på trading, för att försöka öka pengarna på bra sätt. Det går få mer info om det via FxForex. Klicka här för att läsa mer. Det viktiga med sparandet är att komma igång, inte hur mycket det är till att börja med.

Börja spara pengar

Det viktiga i det hela är som sagt inte beloppet du lägger undan, utan att du just gör det. Det går bra att börja med en liten summa varje månad utifrån vad du klarar av att spara undan. Sätt upp ditt sparande som en utgiftspost i din budget. För över den summa varje månad till ett sparkonto. Ta reda på hur mycket du har råd att lägga på buffertsparande och annat sparande varje månad. Du kan göra upp en månadsbudget för att få en överblick över det. De pengar som blir över varje månad efter att alla återkommande räkningar är betalda är pengar som kan användas till sparande och nöjen. Om du vill så kan du så klart placera dina sparpengar på olika sorters sparanden. Som en del för buffert, en del sparande för nöjen och kanske även börja spara extra till pensionen.

20 aug 2020

Tjo!

Kul att ni har hittat till min blogg!

Jag är en 26-årig grabb från Västerbottens inland. Här på bloggen kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv, men kanske framförallt om inredning för jag har nyligen köpt ett hus som är redo att börja inredas. Exempelvis tips på att göra om i köket, badrummet och vad man ska tänka på inför husköpet. Jag hoppas att ni kommer vilja hänga på. Kom igen, det blir kul!

 

Facebook